Slide 7

Proizvodi i usluge Pregled naši proizvoda i usluga

PFS

PFS

Php Fiskali Servis

Online servis za pomoć pri fiskalizaciji računa. Imate aplikaciju koja izdaje račune i obveznik ste fiskalizacije ovo je servis za vas. Umjesto da programirate doslovno tisuću linija programskog koda, korištenjem ovog servisa možete fiskalizirati vaše račune iz koje izdaje vaša desktop ili web aplikacija. Servis je projektirao tako da koristi REST ili SOAP komunikaciju ovisno o potrebi korisnika.

Fakturoo

Fakturoo

online paragon blok

Fakturoo je jednostavna online aplikacija koja iskorištava prednosti PFS-a. Radi se o aplikaciji za izdavanje fiskaliziranih računa. Najbolje ju je opisati kao online paragon blok. Želite izdavati lijepe račune u PDF, nije vam potrebna baza usluga i korisnika onda je Fakturoo za vas. Upišite podatke o kupcu, podatke o proizvodu, izdajte i fikalizirajte račun te generirajte PDF račun kojeg možete ispisati ili poslati putem e-maila.

Putnik

Putnik

aplikacija za putničke agencije

Aplikacija za putničke agencije putem koje se vode sva putovanja i putnici na njima. Vodi se smještaj i raspored sjedenja na putovanju. Izdaje se vaucher, liste sjedenja i rooming liste. Evidentiraju se uplate i izdaju se fiskalizirani računi. Aplikacija dostupna online 24/7. Praktična, brza i jednostavna. Prilagođena i radu na mobilnim uređajima poput pametnih telefona i tableta.

Planemailer

Planemailer

newsletter aplikacija

Aplikacija za uspostavu newsletter sustava. Sastoji se iz nekoliko dijelova. Online aplikacije za upravljanje pretplatnicima i izgradnju samog newslettera. Desktop aplikacije za slanje mailova koja se ponaša popun programa za slanje e-mail poruka. Sustava za prijavu pretplatnika koja se ugrađuje na korisnikove stranice, a povezuje se sa bazom pretplatnika. Ovakva distribucija aplikacije omogućava klijentu da prikuplja korisnike putem svoje stranice, uređuje newsletter online, a koristi prednosti mail klijenta za slanje kako mu stranica ne bi završila na blaklistama.

Naplata kreditnim karticama

Moduli za naplatu kreditnim karticama

za online aplikacije

Moduli za naplatu putem kreditnih kartica korištenjem dostupnih servisa u Republici Hrvatskoj kao što su T-com PayWay, Websudio WsPay, WebPay, PBZ MyCheckOut.
Moduli za popularne online webshopove kao što su: PrestaShop, Virtuemart, Xcart, OpenCart, CS-cart, oScommerce itd.